Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
18°C

În 2022 pompierii sibieni au avut cele mai multe solicitări din istoria ISU Sibiu. Controalele Inspectoratului au adus jumătate de milion de lei

În 2022 pompierii sibieni au avut cele mai multe solicitări din istoria ISU Sibiu. Controalele Inspectoratului au adus jumătate de milion de lei

ISU Sibiu a avut anul trecut cele mai multe solicitări de intervenții din istoria inspectoratului. Media pomepierilor sibieni este de 36 de ani, iar valoarea amenzilor aplicate se ridică la peste jumătate de milion de lei. Sunt câteva date din raportul de activitate al ISU Sibiu pentru 2022 prezentat astăzi.

21.097 este numărul de intervenții pe care l-a avut ISU Sibiu pe parcursul anului 2022 - „cel mai mare număr de intervenții din istoria inspectoratului”. Acestea sunt clasificate în felul următor:

- 743 de incendii dintre care 421 incendii de vegetație
- 16.091 cazuri medicale SMURD
- 74 misiuni de descarcerare
- 30 de misiuni de salvare de animale

În anul 2022 familia pompierilor s-a extins cu peste 60 de noi membri. Numărul voluntarilor SMURD care activează în misiunile medicale a ajuns în anul 2022 la 59 de persoane. Media de vârstă a pompierilor din cadrul ISU Sibiu este de 36 de ani.

Au fost desfășurate un număr de 73 de exerciții de antrenare a forțelor, dintre care un exercițiu s-a desfășurat la nivel internațional.

Citește și: Cel mai mare exercițiu din istoria ISU Sibiu. Nu totul a fost perfect, dar munca în echipă este spectaculoasă și efortul epuizant

Pe linie preventivă, s-au efectuat 497 de controale de prevenire care au dus la aplicarea de sancțiuni în valoare totală de 531.500 de lei.

„Sperăm ca anul 2023 să fie un an cu cât mai putine evenimente neplăcute. Cu toate acestea, suntem zi de zi la datorie, gata să vă ajutăm ori de câte ori aveți nevoie”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: ISU Sibiu

Vizualizari: 491

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Preventia e baza, nu propaganda agresiva pentru post.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus