Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FC Inter se reunește astăzi. Meciuri pe Municipal, eventual din Liga a III-a

FC Inter se reunește astăzi. Meciuri pe Municipal, eventual din Liga a III-a

Jucătorii echipei FC Inter se reunesc astăzi sub conducerea antrenorului Călin Moldovan pentru cea de-a doua parte a campionatului în Liga a IV-a. La echipă a venit deja un atacant și se caută soluții pentru a completa linia de fund.

FC Inter ocupă locul secund al seriei campionatului județean din care face parte, la o distanță de doar trei puncte de ocupanta primului loc, ACS Mediaș, singura echipă neînvinsă în actuala ediție de campionat. Meciurile se vor relua în data de 11 martie, când FC Inter va întâlni ocupanta locului 6, Sparta Mediaș. 

Lotul echipei încă nu este complet. Toți jucătorii echipei din turul campionatului vor fi prezenți la reunirea lotului de astăzi. Pe lângă ei a fost deja transferat un vârf de atac, Brian Lemac, venit de la CSM Deva, echipă din al treilea eșalon. Iar pe lângă el se caută soluția întăririi liniei de fund. 

„Trebuie să începem bine, nu mai avem varianta rău, că a fost destul rău doi ani. Am adus un vârf de atac și avem nevoie de linia de fund, să o completăm, că acolo am fost deficitari. Dacă mai apare vreo variantă vom transfera jucători și de la mijloc în sus, dar ne concentrăm în special la capitolul fundași”, spune Doru Birț, președintele clubului sibian. Jucătorii avuți în vizor au experiență în Liga a III-a, unii dintre ei evoluând chiar și în Liga secundă de-a lungul carierei.

Amicale în fiecare weekend 

Echipa se reunește astăzi pe „Cutiuță”, terenul sintetic din apropierea Stadionului Municipal. În perioada de pregătire elevii lui Călin Moldovan vor avea meciuri amicale în fiecare weekend. „Avem o lună și jumătate pentru pregătire. Programul de amicale e definitivat, avem meci în fiecare sâmbătă, avem două meciuri la Alba Iulia cu echipe de Liga a III-a și două la Sibiu, unul cu Arsenal și altul cu echipa din Codlea, iar acum pe ultima sută de metri a apărut varianta să mergem sâmbătă la Vâlcea, să jucăm cu CSM, echipă care se bate la promovare. Am discutat cu antrenorul și cu staff-ul și probabil că o să ne mobilizăm să jucăm sâmbătă acolo”, mai spune Doru Birț.

Pe Municipal, din Liga a III-a

Noul stadion îi tentează și pe cei de la FC Inter. Însă este puțin probabil ca Inter să joace pe noua arenă, cel puțin în acest sezon. „Nu știm încă dacă vom juca pe Municipal, avem în vizor și varianta asta, dar încă nu știm. Nu costurile sunt problema, stăm să analizăm să nu greșim, să punem prea multă presiune pe jucătorii noștri. Mă gândesc că și pentru ei e un eveniment mai aparte să joace pe un stadion ca Municipalul. Înclin să jucăm doar pe Obor sezonul acesta, dar vom hotărî în curând. Sunt convins că pentru sibieni ar fi un eveniment frumos și ar veni multă lume să ne vadă. Pe de altă parte trebuie să ne mai știm și lungul nasului, totuși, suntem o echipă de Liga a IV-a.cCu siguranță, în Liga a III-a nici nu încape în discuție, cu siguranță vom juca acolo”, spune președintele echipei.

FC Inter ocupă locul secund în clasament, cu 12 victorii și o înfrângere, cu 94 de goluri marcate și 11 primite. Inter este echipa cu cele mai multe goluri marcate în seria din care face parte. Foto: FC Inter

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

4 comentarii

Unu mai ciufut

Acum 1 an

Va este rușine sa scrieți tot numele echipei, AFC inter stars 2020 Sibiu? Vouă sau lor?
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Nu mai pacaliti oamenii , echipa se numeste Fc Interstars2020 , nu Fc Inter! Fc Inter e moarta din anul 2000!
Raspunde

Eu

Acum 1 an

La piață jucați voi.
Raspunde

PeSeDuțu

Acum 1 an

Tovarasul sef de piete a trimis un comunicat la toate fituicile locale unde a zis ca echipa pietei de vechituri se numeste fc inter !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus