Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Vremea se înrăutățește: Cod galben de ninsori și viscol la Sibiu

Vremea se înrăutățește: Cod galben de ninsori și viscol la Sibiu

Administrația Națională de Meteorologie a transmis miercuri o atenționare de tip cod galben de ninsori și vânt puternic.

Atenționarea a intrat în vigoare la ora 10:00 și este valabilă până vineri, 03 februarie, ora 10:00. În intervalul menționat sunt așteptate ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte, precum și vânt puternic în Transilvania.

Codul galben acoperă întreg județul Sibiu.

”În intervalul menționat, la munte temporar va ninge, însemnat cantitativ îndeosebi în zona Carpaților Occidentali și în cea din jumătatea de nord a Carpaților Orientali (unde prin acumulare vor fi cantități de precipitații de peste 30...40 l/mp) și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări cu viteze de 50...70 km/h, iar la peste 1700 m, temporar rafalele vor depăși 80...90 km/h, va fi viscol și vizibilitatea scăzută”, au transmis meteorologii.

cod gaben

Aceștia mai precizează că „pe parcursul zilelor de miercuri (1 februarie) și joi (2 februarie), local și temporar, în Transilvania și Oltenia vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55...65 km/h”.

Intensificări temporare ale vântului vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 973

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus