Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Cine promovează în Liga a III-a? Baraj cu campioana din Harghita

Cine promovează în Liga a III-a? Baraj cu campioana din Harghita

Federația Română de Fotbal a tras la sorți duelurile pentru barajul de promovare în Liga a III-a pentru echipele care activează în acest moment în campionatele județene.

Campioana județului Sibiu va da piept cu echipa care va câștiga campionatul județean în Harghita.

Lupta pentru promovare în Liga a III-a este foarte strânsă în județul Sibiu, cu două echipe desprinse de restul plutonului, care își vor disputa supremația în meciul direct. ACS Mediaș conduce în acest moment în clasament, cu 3 puncte avans față de AFC Inter Stars 2020 Sibiu. Pe de altă parte, Inter are un golaveraj superior Mediașului, avantaj în caz de egalitate la final de campionat.

Cele două echipe s-au întâlnit în turul campionatului pe terenul celor de la Mediaș iar gazdele au câștigat partida cu 2-1 după ce la pauză era 0-0. Cele două echipe se vor întâlni din nou, în etapa 20, programată în 29 aprilie.

Potrivit regulamentului Federației Române de Fotbal, campioanele celor 41 de județe plus campioana din București vor disputa două partide, în format tur-retur, 21 urmând să se califice în Liga a III-a. Țara a fost împărțită pe șapte regiuni cu câte șase echipe fiecare. Meciurile vor avea loc în 17 respectiv 24 iunie.

Județul Sibiu face parte din Regiunea a III-a, alături de județele Alba, Covasna, Mureș, Harghita și Brașov. În urma tragerii la sorți, campioana Sibiului va da piept cu campioana județului Harghita. În momentul acesta, CS Gheorgheni conduce autoritar liga județeană din Harghita, cu 33 de puncte după 11 etape, 59 de goluri marcate și 7 primite. Pe locul 2 este echipa CS Rodeal Odorheiu Secuiesc, cu 21 de puncte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus