Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cinci localități din Sibiu au rămas fără curent electric noaptea trecută

Cinci localități din Sibiu au rămas fără curent electric noaptea trecută

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din cursul nopții de 4 spre 5 februarie (cod galben și portocaliu de vânt și ninsoare), instalațiile electrice din cinci localități din județul Sibiu au fost afectate, anunță Distribuție Energie Electrică Romania (DEER). Potrivit acestora, situațiile au fost remediate în cea mai mare parte. În ultimul raport doar șase familii din Cisnădie apăreau că nu au curent electric, în acest moment.

Echipele de intervenție DEER au acționat neîntrerupt pe tot parcursul nopții pentru limitarea efectelor produse de condițiile meteorologice nefavorabile, restabilind alimentarea cu energie electrică a majorității consumatorilor afectați, spun reprezentanții instituției. Astfel se lucrează pentru remedierea defecțiunilor în localitățile Cisnădie, Mohu, Veștem, Brad –parțial și Tălmaciu – parțial.

În ultimul raport primit de cei de la DEER doar șase familii din Cisnădie apăreau că nu au curent electric, iar echipele operative se află, în acest moment pe teren, pentru a remedia situația. 

Având în vedere avertizările meteorologice din aceste zile (cod galben și portocaliu de ninsoare și vânt puternic), echipele operative ale DEER sunt mobilizate și pregătite să intervină în toate zonele în care alimentarea cu energie electrică va fi afectată, mai transmit cei ce distribuie energia electrică.

Sursa foto: distributie-energie.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus