Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
-2°C

La Sfântu Gheorghe cetăţenii pot urmări online traseul utilajelor de deszăpezire

La Sfântu Gheorghe cetăţenii pot urmări online traseul utilajelor de deszăpezire

Primăria Sfântu Gheorghe şi societatea de salubritate Tega S.A. au pus la dispoziţia cetăţenilor o platformă online, prin intermediul căreia pot localiza şi urmări în timp real traseul utilajelor de deszăpezire.

Conducerea Primăriei a anunţat marţi, că în dotarea societăţii de salubritate au intrat două noi utilaje multifuncţionale, care pot fi folosite atât pentru deszăpezirea, cât şi pentru curăţarea drumurilor.

"Compania publică de salubritate curăţă acum străzile oraşului nostru cu un total de 10 maşini", au scris reprezentanţii Primăriei, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Potrivit acestora, la fel ca şi în anii anteriori, contractul pentru deszăpezire încheiat între Primăria Sfântu Gheorghe şi Tega acoperă drumurile principale ale oraşului.

"Există un număr mic de străzi secundare unde nu se curăţă zăpada. În acelaşi timp, unele secţiuni de drumuri neasfaltate nu pot fi curăţate, deoarece utilizarea plugurilor de zăpadă necesită o suprafaţă mai mult sau mai puţin plană. Deszăpezirea începe întotdeauna de pe drumurile cele mai aglomerate şi continuă spre drumurile mai puţin importante. În caz de ninsoare, plugurile de zăpadă lucrează continuu, ceea ce este de obicei suficient, dar nu este neobişnuit ca zăpada să acopere drumul curăţat în câteva minute, chiar dacă nu este foarte abundentă", precizează reprezentanţii Primăriei, citați de Agerpres. 

Procesul de deszăpezire poate fi urmărit online în timp real pe o hartă GPS, care poate fi accesată pe platforma easyTRACK (https://ro8.easytrackmap.com/), iar numele de utilizator şi parola sunt tega22. 

foto Primăria Sfântu Gheorghe

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Sib

Acum 1 an

Ce mare noroc că la noi nu e posibil! Stăm toți în casă, nu ne uităm prin telefoane, armonie, crește natalitatea....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus