Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

CSC Șelimbăr va juca cu Dinamo București pe Stadionul Municipal. ”Este un aspect foarte important pentru noi”

CSC Șelimbăr va juca cu Dinamo București pe Stadionul Municipal. ”Este un aspect foarte important pentru noi”

Clubul de fotbal din Șelimbăr a anunțat joi că va disputa primul meci pe noua arenă a Sibiului chiar împotriva dinamoviștilor, în ultimul meci din sezonul regulat disputat acasă.

”CSC 1599 Șelimbăr – Dinamo București se va desfășura pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, astăzi (n.r. ieri) a fost semnat contractul de închiriere a stadionului din Sibu pentru partida cu ”câinii roșii””, a anunțat clubul pe pagina oficială de Facebook.

”Mă bucur mult că vom juca această partidă la Sibiu, este un aspect foarte important pentru noi pentru că vom avea șansa de a simți și aportul publicului spectator din Șelimbăr și din Sibiu. Vreau să-i mulțumesc în special doamnei primar Astrid Fodor pentru deschiderea de care a dat dovadă în acest demers de a juca îmotriva echipei Dinamo București pe stadionul din Sibiu”, a transmis Cornel Stănilă, directorul general al CSC 1599 Șelimbăr.

Cel mai probabil întâlnirea dintre cele două combatante va fi programată pe data de 4 martie 2023, susțin șelimbărenii.

În ultimele trei etape din sezonul regular, echipa sibiană mai are meciuri cu Poli Iași (la Iași), Dinamo (la Sibiu) și Unirea Constanța (la Clinceni), acesta din urmă în situația în care se va mai disputa.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte acumulate în 16 etape. Este la cinci puncte de ultima poziție calificabilă în play-off (locul 6, Gloria Buzău, 26 puncte).

Sursa foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus