Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cursuri gratuite de tenis de masă și karate la Sibiu timp de o săptămână pentru elevi

Cursuri gratuite de tenis de masă și karate la Sibiu timp de o săptămână pentru elevi

Părinții din Sibiu pot înscrie copiii la cursurile sportive gratuite propuse de Ministerul Sportului prin intermediul proiectului „Hercules”. Cea de-a treia ediție a proiectului se va desfășura la Sibiu în perioada 20 - 26 februarie, de-a lungul vacanței școlare. Copiii vor putea alege disciplinele sportive tenis de masa și karate WUKF, fiind, în total, 80 de locuri disponibile. Toți cei care vor să profite de acest program se pot înscrie pe platforma pusă deja la dispoziție de autorități. La prima oră de antrenament copiii trebuie să aibă o adeverință de la medicul de familie cum că sunt apți pentru sport. 

Ministerul Sportului desfășoară în Sibiu, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Sibiu și cu sprijinul voluntar al structurilor sportive implicate, Proiectul „HERCULES”, aflat la a III- ediție. Programul este destinat atragerii copiilor către sport și care oferă elevilor cu vârste între 6 și 15 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline. 

Obiectivul este de a deprinde copiii cu practicarea sportului și a-i aduce mai aproape de performanță. 

„În cadrul acestui program DJST Sibiu a încercat în primele două ediții în anul 2022,  să acopere o paletă cât mai largă de sporturi, copii înscriși beneficiind de inițiere la disciplinele atletism, baschet, handbal, rugby, judo și volei, oferindu-le participanților la finalul activității de inițiere materiale promoționale cu însemnele proiectului Hercules”, transmit reprezentanții instituției. 

În perioada 20 - 26 februarie, de-a lungul vacanței școlare, se va desfășura ediția a III-a la disciplinele sportive tenis de masă și karate WUKF, participanții având opțiunea de-a se înregistra direct pe locurile disponibile pe platforma creată în acest scop, la adresa: www.proiectulhercules.ro, sau direct la locul de desfășurare a activităților, după următorul program:

Sport: TENIS DE MASĂ

Locație: Sala Transilvania, str O. Goga nr 2, Sibiu

Orar: Luni, Marti, Miercuri – 16,30 – 18,00

Locuri disponibile: 50

Persoana contact: antrenor Barac Marius – 0763.607.729

Sport: KARATE WUKF

Locație: Sala karate CS IPPON Str Mihai Kogalniceanu nr 24, Mediaș

Orar: Luni, Miercuri, Vineri – 16,30 – 17,30 – 30 

Locuri disponibile: 30

Persoana contact: antrenor Țichindelean Dora 0728.297.009

Apel către structurile sportive

La prima oră de antrenament se va aduce obligatoriu adeverință de la medicul de familie din care să rezulte că este APT PENTRU EFORT FIZIC (clinic sănătos).

Pentru cei ce fac înscrierea pe e-mail, este necesară prezența părintelui/tutorelui la primul antrenament, pentru semnarea fișei de înscriere.

„Pentru următoarele ediții așteptăm structurile sportive de pe raza județului Sibiu să devină partenerii noștri, pentru a putea să oferim această deschidere în fiecare vacanță și să atragem tot mai mulți copii către sport”, mai spun reprezentanții DJST. 

Sursa foto ilustrativă: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Ion

Acum 1 an

Mai exista DJTS ? De ce nu anunțați și perioadele de înscriere la diferite sporturi in cadrul DJTS ? Părinții scot bani la greu pentru activitatea sportivă a copiilor. Acțiunea aceasta e foarte buna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus