Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Primarul din Brădeni, înregistrat înjurând aprig. ”Mă hărțuiește pe bani” vs. ”a fost cu mașina Primăriei în Grecia”

Primarul din Brădeni, înregistrat înjurând aprig. ”Mă hărțuiește pe bani” vs. ”a fost cu mașina Primăriei în Grecia”

Înregistrarea unei convorbiri telefonice, în care primarul Liviu Modoi, din Brădeni, își înjură aprig interlocutorul a fost publicată pe Facebook.

Discuția din înregistrare începe cu replica primarului Liviu Modoi (foto), care arată că a fost la biserică, și nu a dormit, așa cum îl acuză Hary Florin Geană, cel care a publicat înregistrarea. Tonul dintre cei doi crește, primarul fiind de acuzat de ”vrăjeală” și ”ipocrizie creștină”, la care alesul începe să folosească apelative obscene. ”Tu nu mai scrie, jigodie, de mine prostii, că tu nu mă cunoști. Gunoiule, jegule, ascultă, nu mă mai suna și lasă-mă în pace”, transmite mai apoi primarul. La această replică, Hary Florin Geană începe să strige, acuzându-l pe primar că folosește mașina Primăriei în interes personal, pentru a merge la mănăstiri și în Grecia.

Discuția degenereză într-o serie de înjurături din partea primarului, care cere să fie lăsat în pace și să nu îi mai fie urmărită familia. Înregistrarea convorbirii a fost publicată pe pagina de Facebook a lui Hary Florin Geană, aici:

Acuzații reciproce

Contactat de Turnul Sfatului, primarul Liviu Modoi (fost membru PPDD, apoi UNPR, actual PNL), spune că a cedat într-un limbaj lipsit de politețe deoarece consideră că este hărțuit de Hary Florin Geană. ”Domnul acesta, care este din Prahova, cu asta se ocupă: vine, își ia bănuții și se ocupă. Duminica asta eram la biserică și am văzut că m-a sunat de «mi-a rupt» telefonul. După liturghie l-am sunat înapoi, că aveam numărul, și a început cu «ipocritule» și alte vorbe. Știu de asta că am și eu un prieten care l-a chemat pe acest Geană la Sâmbăta, i-a dat 2.000 de lei și un berbecuț la proțap și l-a trimis la primarul din Sâmbăta, deoarece aveau niște probleme pe acolo. La mine, la fel, știu că a venit și a luat 3.000 de euro – cel care i-a dat banii așa s-a lăudat – ca să mă hărțuiască. Să îl las și să îi suport toate prostiile, nu este prea în regulă. Suntem primari, dar nu poți să te lași călcat în picioare de un astfel de om despre care știi că ia bani”, declară primarul liberal al comunei Brădeni. Cel care îl plătesc pe Hary Florin Geană sunt contracandidați de-ai săi, spune Liviu Modoi.

În replică, Geană spune că are prieteni în comuna Brădeni, cu care ține legătura. ”Nu știu dacă vreunul dintre ei vrea să candideze la Primărie, dacă vrea, foarte bine”. Respinge acuzațiile de hărțuire, spunând că nu a făcut altceva decât să documenteze cum Liviu Modoi utilizează mașina și utilajele Primăriei în interes personal. Despre episodul convorbirii pe care a publicat-o pe pagina lui de Facebook spune că a apărut după ce – duminică – s-a dus din nou la Brădeni. Și a aflat de la prietenii săi că primarul folosește în continuare mașina în interes personal, drept pentru care a cerut inclusiv intervenția Poliției. ”Mașina aceea a fost cumpărată și cu număr dedicat, LPB. Înseamnă «Liviu Primăria Brădeni» sau «Liviu Primar Brădeni». El stă în Agnita, face naveta în fiecare zi 22 de km pe banii contribuabilului. Primarul acesta confunda metrul cu tona și amestecă oile cu capre. Hărțuirea nici nu știe ce înseamnă, potrivit Codului penal. Eu am dat convorbirea la Poliției”, mai răspunde Geană. El spune că, de când a început să se intereseze de primarul din Brădeni, în jurul casei sale a observat în două rânduri o mașină înmatriculată în Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

X

Acum 9 luni

Din păcate nu este singurul primar care folosește mașinile primăriei după bunul plac! Ba mai mult, sunt chiar directori de școală care fac același lucru!
Raspunde

Seneca

Acum 9 luni

După fraza asta "am și eu un prieten care l-a chemat pe acest Geană la Sâmbăta, i-a dat 2.000 de lei și un berbecuț la proțap și l-a trimis la primarul din Sâmbăta, deoarece aveau niște probleme pe acolo" nu vă suna a autodenunț? Păi domnu primar, de ce nu luați de mânuță acest prieten despre care știți si mergeți împreună la Poliție să le povetiți cum faceți voi "politică", că doar sunteți acolo în cauza daca aveți cunoștință de această hărțuire. Acolo la Sambata o fost bine,acum nu mai e? Cum plătiți ciumeți ca să va agreseze concurența, vai vai, la ce nivel ați ajuns
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus