Luni,
24.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Se vând bilete pentru meciul cu UTA. 20 de lei locul în peluză

Se vând bilete pentru meciul cu UTA. 20 de lei locul în peluză

Biletele pentru partida ce va avea loc sâmbătă între FC Hermannstadt și UTA au fost scoase la vânzare online.

Prețul celui mai ieftin bilet pentru meciul cu UTA este 20 de lei iar locul este situat în peluză. Cei care doresc să vadă partida din tribune trebuie să plătească 40 de lei pentru Tribuna 2 și 50 de lei pentru Tribuna 1. Ca deobicei, cele mai scumpe locuri sunt cele de la lojă, 500 de lei. Locurile în zona centrală a tribunei 1 sunt deja vândute în totalitate.

Suporterii arădeni se organizează ca să vină în număr cât mai mare la Sibiu pentru meciul cu FCH. Se organizează plecări cu autocarul și se promite o „autostradă în culorile clubului”.

Citește și: Arădenii se mobilizează pentru meciul cu FC Hermannstadt. Meci vital pentru ambele echipe

Online, pe site-ul bilete.ro, sunt scoase la vânzare aproape 4000 de bilete. Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Elevii și studenții pot cumpăra bilete cu o reducere de 50% în sectoarele D2, D3 și D4. Aceste bilete se pot lua de la casa de bilete, în baza carnetului de elev sau student. 

Pe lângă biletele ce au fost scoase la vânzare, fanii vor putea cumpăra tichete și de la casa de bilete a stadionului vineri, între 10 și 18 și sâmbătă între 10:30 și 14:30, ora la care începe meciul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 1 an

De ce nu se scot la vânzare bilete online la peluza nord?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus