Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
13°C

În două luni un sibian a furat de la serviciu bunuri de peste 50.000 de euro și le-a dus la amanet

În două luni un sibian a furat de la serviciu bunuri de peste 50.000 de euro și le-a dus la amanet

Un sibian în vârstă de 42 de ani a fost reținut de Poliție fiind acuzat că în două luni a furat de la firma la care lucra bunuri de peste 50.000 de euro pe care le-a dus la amanet.

”La data de 17 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 42 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare”, anunță IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Bărbatul lucra la o firmă de marochinărie din Sibiu, care produce bunuri pentru un brand celebru de lux.

”În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, în municipiul Sibiu, ar fi sustras mai multe bunuri din sediul societății al cărei angajat era, acestea fiind valorificate prin intermediul unei case de amanet din municipiul Sibiu și prin intermediul site-urilor specializate de vânzări”, au mai explicat polițiștii.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 50.600 de euro. Ca urmare a activităților desfășurate de către polițiști, produse în valoare de 18.000 de euro au fost recuperate.

În baza administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 8298

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 1 an

Când mārfurile contrafācute venite din China si trecute de controalele vamale ajung pe piatā nu-i nici un bai, mācar omu' āsta a vândut ( la negru ) produse veritable. Pācat cā l-au prins, voiam si eu un chilipir. Ce? Numai Turcanca sā aibā gentute de-alea ' oate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus