Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

ONG-urile din Sibiu se întâlnesc la Biblioteca Astra în cea de-a doua ediție a „ONG MeetUp”. Se întâmplă chiar de Ziua Mondială a acestor organizații

ONG-urile din Sibiu se întâlnesc la Biblioteca Astra în cea de-a doua ediție a „ONG MeetUp”. Se întâmplă chiar de Ziua Mondială a acestor organizații

Luni, 27 februarie, toate ONG-urile din Sibiu sunt invitate la Biblioteca Astra acolo unde are loc „ONG MeetUp 2023 / Let’s Celebrate World NGO Day”. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și are ca scop facilitarea comunicării și interacțiunea la nivelul ONG-urilor sibiene active în diferite domenii de specialitate. Este organizat de Institutul European de Impact Social (ESI) chiar de Ziua Mondială a acestor organizații neguvernamentale.

Prima ediție a ONG MeetUp a avut loc în luna februarie a anului trecut. Zeci de reprezentanți ai ONG-urilor din Sibiu s-au întâlnit atunci pentru a se cunoaște la Biblioteca Astra din Sibiu. Timp de câteva ore, într-un mediu cald, prietenesc, cei prezenți și-au prezentat activitățile, scopurile și aspirațiile. S-au făcut schimburi de experiență și de bune practici. ONG MeetUp reprezintă, de fapt, o oportunitate excelentă de a întâlni alte organizații din aceeași arie de interes, de a schimba idei și de a dezvolta parteneriate.

Anul acesta invitatul special al evenimentului este Leonidas Skerletopoulos (Social Marketing Behavior Change Institute, Grecia) care va împărtăși din experiența sa internațională în materie de marketing social și schimbări comportamentale în ONG. De asemenea, cei prezenți se vor putea bucura de un minirecital susținut de grupul folk „Balada” de la Palatul Copiilor, grup coordonat de profesorul Daniel Vecsei.

Evenimentul se va încheia cu un Creative Networking Cocktail.

Inițiativa ONG MeetUp 2023 dorește să facă auzită vocea oamenilor de bine din spatele asociațiilor sibiene, care sunt invitate să își prezinte proiectele și ariile de expertiză.

Evenimentul are loc în corpul B al Bibliotecii Astra, la etajul 5, American Corner, începând cu ora 16:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus