Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Trei manageri de cultură ai Sibiului au muncit de nota zece în 2022. „Revenirea după pandemie a fost destul de dificilă”

Trei manageri de cultură ai Sibiului au muncit de nota zece în 2022. „Revenirea după pandemie a fost destul de dificilă”

Primăria Municipiului Sibiu a publicat rezultatele evaluării modului în care instituțiile culturale au fost conduse în anul 2022.

Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret Gong, Constantin Chiriac, managerul Teatrului Național Radu Stanca, și Ovidiu Dragoman, managerul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu au primit nota 10 pentru activitatea din anul 2022.

„Mă bucur că această notă reflectă pe bune efortul tuturor pentru a păstra un teatru tânăr la Sibiu. Cu curaj înainte!”, a spus Adrian Tibu, managerul Teatrului Gong, pentru Turnul Sfatului.

Ovidiu Dragoman spune că activitatea din anul 2022 a fost peste așteptări, chiar dacă revenirea după pandemie a fost una dificilă. „Sunt foarte mulțumit de rezultat. A fost destul de intensă activitatea anul trecut pentru că revenirea după pandemie a fost destul de dificilă, dar ne-am intrat în ritm, și chiar l-am depășit. Rezultatele se văd în nota de evaluare”, a spus și Ovidiu Dragoman.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus