Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

10 elevi și profesori de la Școala Nr.21 din Sibiu sunt plecați în Spania, într-un schimb de experiență

10 elevi și profesori de la Școala Nr.21 din Sibiu sunt plecați în Spania, într-un schimb de experiență

Opt elevi și doi profesori de la Școala Gimnazială Nr.21 din Sibiu au participat în această săptămână la o mobilitate Erasmus+ la Institut Escola Santa Anna din Premià de Dalt, Spania.

În cadrul acestei călătorii copiii și cadrele didactice au descoperit cultura și civilizația catalană/spaniolă, au desfășurat activități de cunoaștere socio-culturală, activități didactice și schimburi de experiențe educative, au vizitat Primăria din Premia de Dalt, au participat la evenimente culturale și la programe extrașcolare.

Dascălii sibieni alături de primarul Josep Triado din Premia de Dalt

„Cultura și civilizația din ambele țări vor ghida lista activităților, modernismul și Gaudi fiind unul dintre subiectele principale. Una dintre cele mai distractive activități la care am participat a fost un atelier de pregătit prăjituri moderniste. Ne bucurăm de o săptămână minunată alături de partenerii europeni!”, transmit cei plecați în Spania.

Mobilitatea face parte din activitățile europene organizate de Școala Gimnazială nr. 21 Sibiu în cadrul Acreditării Erasmus+ pentru perioada 2021-2027.

Atelierul de prăjituri moderniste

Foto principală: Vizita elevilor și a profesorilor la Primăria orașului spaniol

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus