Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Polițiștii sibieni au fost nevoiți să urmărească un șofer beat pentru a-l opri. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,25

Polițiștii sibieni au fost nevoiți să urmărească un șofer beat pentru a-l opri. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,25

Un șofer beat a ignorat semnalele polițiștilor și aceștia au fost nevoiți să-l urmărească pentru a-l determina să se oprească. 

„La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 00,15, pe raza comunei Bârghiș, la intrarea în satul Ighișu Vechi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe DJ 106. Bărbatul și-a continuat însă deplasarea, oprind la o distanță de aproximativ 500 de metri după ce a fost urmărit de echipajul de poliție,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că șoferul este un localnic în vârstă de 29 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat un rezultat de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în continuare fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus