Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-2°C

Sibienii de la MultiversX lansează xPortal. ”Un soi de Revolut, care combină finanțele, socializarea și metaverse-ul”

Sibienii de la MultiversX lansează xPortal. ”Un soi de Revolut, care combină finanțele, socializarea și metaverse-ul”

MultiversX Labs, sibienii care au dezvoltat criptomoneda Elrond, anunță lansarea xPortal, o ”super-aplicație” care introduce noi modalități de interacțiune cu lumea digitală.

”Ce aduce nou xPortal e faptul că oferă o suită completă de funcționalități, menite să integreze finanțele digitale, monedele tradiționale și cele cripto, alături de componente sociale, precum mesageria instantă sau avataruri generate de AI, dar și un portal către aplicații de generatie nouă ce utilizează blockchain-ul și experiențe în Metavers. xPortal, în pofida multitudinii de funcții, se remarca prin simplitate, cu o interfață ușor de utilizat și o experiență unică pentru utilizatori”, transmite MultiversX Labs într-un comunicat de presă.

Prin noua aplicație se pot trimite și primi bani, criptomonede sau NFT-uri, se pot face plăți, se pot folosi carduri de debit, se pot urmări investițiile sau naviga ecosistemele financiare, cele cripto sau ale NFT-urilor.

“Aplicația xPortal reprezintă un pas important în misiunea noastră de a construi bazele unui nou sistem financiar digital, care să includă lumea fizică și cea Metavers. Viziunea MultiversX este ca toată lumea, indiferent de locație sau de mediul din care provine, să beneficieze de acces rapid și usor la servicii financiare sigure și eficiente, care să îi ajute să își atingă obiectivele și să trăiască o viață mai bună. Toate acestea devin disponibile începând de astăzi” a declarat Beniamin Mincu, CEO MultiversX Labs.

Dezvoltat pe baza primei sale iterații, cu mai mult de 1,1 milioane de utilizatori în puțin peste un an de la lansare, și prezentat pentru prima dată în noiembrie 2022, la ediția din Paris a conferinței xDay, xPortal vine cu misiunea de a facilita accesul următorului miliard de utilizatori către un nou set de servicii, experiențe și aplicații utile, făcând ca finanțele digitale, Web3 și Metavers-ul să fie disponibile și ușor de utilizat de către oricine, oriunde.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Criptopescu

Acum 9 luni

Altfel te vede blockchainu cand bagi codu de la un prieten virtual: bl71evqrti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus