Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

Sibian dispărut în Italia, la Napoli. Familia nu l-a mai putut contacta din septembrie 2022

Sibian dispărut în Italia, la Napoli. Familia nu l-a mai putut contacta din septembrie 2022

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 34 de ani, pe care familia nu l-a mai putut contacta din luna septembrie 2022.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 13 martie a.c., o femeie din municipiul Sibiu a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, din data de 10 septembrie 2022, nu l-a mai putut contacta pe fiul său, MUNTEAN BOGDAN, în vârstă de 34 de ani, aflat la momentul respectiv în orașul Napoli, Italia,” transmit luni reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 55 - 60 kg, păr scurt, brunet, ochi căprui, ten alb.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le-ar fi purtat.

Semne particulare: persoana în cauză prezintă o cicatrice post – operatorie, de aproximativ 30 de cm, între stern și buric.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus