Sâmbătă,
20.07.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
27°C

Descoperă fascinanta lume a mașinilor clasice la Shopping City Sibiu: O expoziție irezistibilă a legendelor auto din anii '60-'80

Descoperă fascinanta lume a mașinilor clasice la Shopping City Sibiu: O expoziție irezistibilă a legendelor auto din anii '60-'80

Între 18 martie și 2 aprilie, Shopping City Sibiu găzduiește o expoziție de automobile clasice, cu modele legendare care au făcut istorie în perioada anilor 1960-1980.

Amplasată în zona Info Point și galeria fashion, expoziția aduce împreună modele de lux americane și europene, un adevărat festival al designului auto dedicat entuziaștilor din domeniu, dar nu numai.

Vizitatorii Shopping City Sibiu vor putea admira modele uimitoare precum Chevrolet Corvette Convertible, BMW 320i Baur TC2, Ford Escort XR3i Cabriolet, Lincoln Continental Town Coupé, Mercedes-Benz 300D, MG MGA 1600, Mitsubishi Colt Galant Hardtop și Porsche 928 S4. Surpriza expoziției este, însă, Dacia 1100 sau „Sutica”, mașina care trezește nostalgia românilor ca niciun alt automobil autohton.

Tururi gratuite ghidate cu Mașinistul

Bloggerul și jurnalistul auto Alin-Alexandru Ionescu (Mașinistul) va organiza în weekendul 1-2 aprilie tururi ghidate în cadrul cărora participanții pot afla mai multe despre istoria autoturismelor expuse. Tururile vor fi desfășurate din oră în oră, în intervalul 15.00-20.00.

„Vizitatorii expoziției de la Shopping City Sibiu vor putea admira atât automobile de lux, ce impresionează prin eleganță și rafinament, cât și modele sportive sau roadstere ce emană putere și viteză, un simbol al libertății și plăcerii de a conduce. Dar expoziția nu ar fi completă fără a aduce în atenție cea mai iubită mașină din istoria României: Dacia 1100”, spune Alin Ionescu.

Mai multe informații și pe website: https://bit.ly/3Z3CYJX

Verde la shopping

Tot în această perioadă se desfășoară și campania „Distracție pe roți”, cu premii personalizate pentru șoferi. La cumpărături în valoare de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal, scanat în secțiunea „Răzuiește și câștigă” din aplicația mobilă SPOT, fiecare participant primește garantat un accesoriu pentru mașină: parasolare, jucării antistres, odorizante auto și suporturi afișaj număr de telefon pentru parcare temporară. Premiile se ridică de la Infopoint și sunt oferite aleatoriu, în limita stocului disponibil.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus