Joi,
01.06.2023
Ploi Moderate
Acum
23°C

Muzeul Astra, nominalizat la Destinația Anului 2023. Putem vota până în 7 aprilie

Muzeul Astra, nominalizat la Destinația Anului 2023. Putem vota până în 7 aprilie

Muzeul Astra a anunțat pe pagina de facebook că este nominalizat la „Destinația  Anului 2023”, la categoria activități cultural - educative.

„Suntem nominalizați la "Destinația anului 2023", la capitolul "Activități cultural-educative"! Noi nu vrem să (vă) influențăm, dar toți cei care vor să (ne) voteze o pot face aici”, au scris cei de la Muzeul Astra pe pagina de facebook.

Sibiul, nominalizat anul trecut la Destinația Anului 2022 

Sibiul a participat anul trecut la categoria de City Break, dar nu a fost printre preferatele publicului și ale juriului, cele trei orașe finaliste la această categorie fiind Brașov, Iași și Târgoviște. Chiar și așa, membrii juriului au acordat o recomandare specială pentru orașul nostru.

Criteriile care au stat la baza jurizării au fost: atractivitatea obiectivelor şi experienţelor turistice din destinaţie, implicarea comunităţii evidenţiată prin investiţii în infrastructură şi acţiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și puterea brandului de destinaţie.

Citește și: Sibiul, întrecut de Brașov, Iași și Târgoviște în competiția „Destinația Anului 2022”. Am primit o mențiune specială

Despre competiție  

Juriul condus de Felix Tătaru este format din peste 100 de demnitari, primari și președinți de consilii județene, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, antreprenori, manageri și experți în strategie și comunicare de destinație, dar și bloggeri, jurnaliști și vedete media. Membrii juriului vor acorda o treime din punctajul total necesar pentru câștigarea trofeului. Pentru imparțialitate, aceștia nu pot vota în categorii în care au destinații înscrise.

Pentru ce se poate vota:

Categorii deschise localităților sau regiunilor:

- Orașe care inspiră

- Tărâmuri cu istorie și tradiție

- Comori naturale, categorie prezentată de Asociația pentru Ecoturism din România

- Stațiuni turistice

Categorii deschise operatorilor turistici:

- Parcuri de distracție și aventură

- Atracții cultural-educative, categorie prezentată de BCR

- Resort-uri

- Boutique, categorie prezentată de EpicVisits.com

- Experiențe gastronomice, categorie prezentată de Gastro Local

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Un cititor

Acum 2 luni

Grotescul impus la nivel de normă. Cam asta se întâmplă în vremurile noastre cu tot ce e lipsit de valoare. Muzeul Astra, dacă are vreo valoare, atâta câtă are, nu și-o datorează în niciun caz celor care iau decizii. Au ajuns sa se folosească de tradiție pentru a impune ideologia progresistă.
Raspunde

Cris

Acum 2 luni

Frumos, frumos, dar oare s-a sesizat cineva cu privire la incendiul de vegetație pus acolo, acum câteva zile, în stufăriș de angajați , in "buna traditie„ românească. Eu înțeleg că e muzeul satului, dar chiar așa trebuie și metehnele exhibate? Pe langa faptul că sunt interzise asemenea practici , la consecinte nu se gândesc...? De la stuf puteau lua foc morile de vânt, sa nu mai vorbesc de viețuitoarele de acolo. ISU, Garda de Mediu ce au de zis?
Raspunde

Am votat orice altceva decat Astra

Acum 2 luni

Doar daca doresti raul cuiva ii recomanzi muzeul Astra Sibiu. Cu 25 de lei bilet unic, poti vizita 5 muzee in Maramures. Indivizii pusi pe capatuire, de la Astra Sibiu au confiscat muzeul pe persoana fizica si limiteaza accesul oamenilor de rand prin pretul nesimtit de mare de 35 lei biletul – de departe cel mai mare din tara.
Raspunde

Zacuscă

Acum 2 luni

Nu te duci toata ziua acolo si costa cam cat un pachet de tigari sau vreo 3 energizante.... bauturi consumate de oameni inteligenti, ca de-aia gasesti cutii aruncate peste tot. Ca si pachete sau mucuri de tigare... toti foarte inteligenti, saracii, consumatori ai acestor deseuri... pardon, produse izvorate din libertatile capitaliste. Vaita-te ca un pachet de unt sau 3 paini, costa cat un bilet la muzeu, mai bine.... dar asta necesita ceva mai multa minte, presupun. 3 litrii de motorina, costa cat un bilet la muzeul ala... la care te duci o data pe an si si acolo faci mizerie... iti arunci energizantele si mucurile de tigare prin iarba. Ca tu esti inteligent si ai dat 25 de lei pe bilet... si vorba aia, n-ai cos de gunoi din metru in metru si iti e lene sa iti cari mizeriile cu tine asa cum le-ai adus si sa le arunci la un tomberon sau pubela, ceva. Asa fac inteligentii... de-aia pute romania astupata de gunoaie. Am ascris romania cu r mic, fiindca e plina de inteligenti si oameni curati si de caracter... lipsa.
Raspunde

Adrian

Acum 2 luni

Nu ne intereseaza cat este biletul in Maramures...
Raspunde

Dumitru

Acum 2 luni

L-am vizitat de nenumărate ori. De fiecare dată am simțit că revin la origini. În plan universal este prețios fiindcă este un muzeu al inteligentei populare - la extrema cealaltă față de Muzeul Aerospațial de la Washington.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 luni

Verdele Brasovului, Gradina Botanica din Iasi si ,,rahatul'' sasesc din Sibiu.
Raspunde

Sibian

Acum 2 luni

Iti place la micul dejun sau la cina? Bănuiesc ca ești venit pe la vama Boita și nu ai parte de cina.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus