Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Băut și fără permis, pe drumul național, în zona localității Veștem

Băut și fără permis, pe drumul național, în zona localității Veștem

Un bărbat în vârstă de 53 de ani este cercetat penal după ce a fost prins la volan băut și fără a avea permis. 

„La data de 21 martie a.c., în jurul orei 23,30, pe DN 1, la km. 301, în zona localității Veștem, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Veștem spre Sibiu de către un localnic în vârstă de 53 de ani,” transmit miercuri reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, testarea bărbatului cu aparatul etilometru a indicat un rezultat de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus