În prag de Buna Vestire, când este și dezlegare la pește și vin, singura pescărie din centrul Sibiului anunță că aduce pește proaspăt, crescut natural în apă de munte la Păstrăvăria Tatu Sadu.
Păstrăv auriu, păstrăv fântânel, păstrăv curcubeu, crap crescut în apă de munte, dar și specii mai prețioase, precum nisetrul, morunul sau cega din familia sturionilor, sunt aduse pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 13 (fosta clădire a Telefoanelor) în fiecare luni, miercuri și vineri.
Acesta se livrează direct din bazinele fermei alimentate cu apă curată de munte din râul Sadu și pârâul Valea Plaiului.
Peștele este transportat cu mașină autorizată cu temperatură controlată și este expus pe gheață carbonică pentru păstrarea prospețimii.
Sibienii care vor să mănânce un pește de calitate își pot alege singuri exemplarele din vitrina Pescăriei. Acesta poate fi servit direct pe terasa Fish & Wine sau poate fi cumpărat la un preț mai mic și gătit acasă.
În curând urmează să poată fi comandat și livrat la domiciliu.
,,Prețurile sunt aceleași, indiferent dacă clienții cumpără direct de la Pescăria de pe bulevardul Bălcescu, magazinul Premium sau de la Păstrăvăria din Sadu. Astfel, achiziționarea de pește proaspăt în inima Sibiului, adus de pe Valea Sadului, este o opțiune simplă și avantajoasă”, spun reprezentanții pescăriei.
În afară de pește proaspăt eviscerat întreg sau trunchi, fileuri, medalioane sau rondele, Pescăria Fish & Wine oferă clienților și o zonă gourmet cu produse de bună calitate realizate după rețete tradiționale în Atelierul Pescăriei din incinta fermei de la Sadu.
Printre preparate se numără pește întreg și file afumat, chifteluțe și cârnați de pește, gujoane din file de păstrăv, jumări din burtă de crap, zacuscă de păstrăv, salata de icre, crap marinat la borcan și file de păstrăv în sos tomat picant.
Un produs unic pe care îl găsiți în perioada aceasta la Pescăria Fish & Wine este caviarul de păstrăv. Are culoare aurie, este proaspăt recoltat și se servește pe o felie de pâine prăjită unsă cu unt.
Alături de pește proaspăt și produse ”de casă” din pește, la Pescăria Fish & Wine mai găsiți și o Vinotecă cu o selecție de vinuri românești grupate pe regiuni viticole.
Cele trei sortimente din Vinul Pescăriei au fost create în parteneriat cu Crama Domeniile Boierul Ciumbrud: Captura Zilei vin alb demisec, Catch of the Day vin roze demidulce și Fântânița Haiducului vin roșu demisec. Acestea sunt disponibile la butelie sau la pahar.
”Îi invităm pe sibieni să se bucure de produsele noastre de calitate, curate, fără E-uri, fără conservați sau aditivi. Fie că doresc să savureze aceste preparate acasă, fie că aleg să petreacă o seară relaxantă în compania prietenilor la terasa Pescăriei Fish & Wine din centrul orașului, garantăm un răsfăț al simțurilor”, concluzionează Veronica Gavrilescu, managerul Pescăriei Fish & Wine.
Produsele pot fi achiziționate de la Pescăria Fish & Wine, situată pe B-lvdul Nicolae Bălcescu 13 (fosta clădire a Telefoanelor), și de la magazinul Premium din Strada Frigoriferului 5.
Peștele viu se vinde doar direct din ferma de la Sadu. Cine dorește poate să și-l pescuiască și singur.
Info & Comenzi
Nicu Minea, Manager Fermă PTS Sadu:
0722 118 552
Gavrilescu Veronica, Manager Pescăria Fish & Wine:
0756 390 789
Nicoleta Popelca, Manager Magazin Premium:
0730 040 575
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: pastrav proaspat sibiu , fish & wine sibiu , pescarie sibiu , PESCĂRIA FISH & WINE , pastrav sibiu , pastravaria tatu sadu , foto , video
Vizualizari: 12366
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
R
Acum 3 ore
Emil
Acum 3 ore
Newman
Acum 3 ore
Newman
Acum 3 ore
C