Luni,
26.02.2024
Partial Noros
Acum
13°C

Jandarmeria trimite la Sibiu Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov pentru meciul România-Germania U21

Jandarmeria trimite la Sibiu Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov pentru meciul România-Germania U21

Echipa națională de fotbal a României sub 21 de ani întâlnește marți, pe stadionul municipal din Sibiu, echipa similară a Germaniei.

Stadionul din Sibiu se anunță a fi plin, motiv pentru care ordinea și siguranță publică vor fi asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi „General de Brigadă Mihail Rasty” Sibiu și în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

Partida de fotbal se va desfășura începând cu ora 19:00, iar accesul în incinta arenei sportive va fi permis începând cu orele 17:00.

Forțele de ordine vor acționa pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, în scopul asigurării unui climat de ordine la nivelul Municipiului Sibiu, dar și în zona apropiată și imediată a arenei sportive,  pentru siguranța participanților la acest eveniment sportiv.

”În ziua desfășurării partidei, vor fi organizate  puncte de prefiltrare în apropierea porților de acces care au rol de a fluidiza accesul în incinta Stadionului, ocazie cu care rugăm participanții să respecte regulile stabilite de organizator”, anunță plutonier Cojocaru Alexandra - Purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov.

Reamintim câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor conform Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive:

 - sã nu refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de cãtre forţele de ordine;

 - sã nu introducã în arena sportivã inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen;

- să nu săvârşeascã fapte, acte sau gesturi obscene, sã profereze ori sã scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţãri cu acte de violenţã împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucãtori sau a bunurilor acestora;

- sã nu escaladeze gardurile care delimiteazã spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;

- sã nu provoace ori sã participe efectiv la scandal în incinta bazei sportive ori, dupã caz, a arenei sportive;

- sã nu îşi ascundã faţa cu articole de îmbrãcãminte sau alte accesorii, cu intenţia de a împiedica identificarea.

”Precizăm faptul că efectivele Grupării de Jandarmi “BUREBISTA” Brașov vor colabora cu celelalte instituții competente, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale împotriva persoanelor care vor manifestat un comportament contrar legii. Subliniem faptul că forțele de ordine au o atitudine proactivă, menținând permanent dialogul cu suporterii, dezaprobând orice fel de manifestare de violență verbală sau fizică”, mai anunță purtătorul de cuvânt.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Rammstein

Acum 11 luni

N-am înțeles, România joacă cu Ukraina ?...
Raspunde

Ger

Acum 11 luni

MECIUL SE TRANSMITE ÍN DIRECT ÍN GERMANIA - ASTFEL CÁ - NU E FRUMOS DACÁ ÍNJURÁ CÁTE UNUL MAI PROSTÁNAC
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus