Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Sediul Primăriei Cârțișoara va fi modernizat cu fonduri europene nerambursabile

Sediul Primăriei Cârțișoara va fi modernizat cu fonduri europene nerambursabile

Primăria Cârțișoara anunță că a semnat contractul de finanțare nerambursabilă din fonduri europene, în valoare totală de 1.648.679,18 lei pentru proiectul de „Modernizare, reabilitare și dotare Clădirea Unității Administrativ Teritoriale (Clădire Primărie), Comuna Cârțișoara, județul Sibiu”.

Obiectul contractului de finanțare îl reprezintă acordarea finanțării de către MDLPA pentru implementarea proiectului nr. C10 -13-1144, intitulat „Modernizare, reabilitare și dotare Clădirea Unității Administrativ Teritoriale (Clădire Primărie), Comuna Cârțișoara, județul Sibiu”, care vizează reabilitarea modernă a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate din comuna Cârțișoara.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, calculate de la data semnării contractului de finanțare, la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului, înainte de semnarea contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor. 

„Ne bucurăm să anunțăm semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea sediului primăriei. Ne dorim să le oferim locuitorilor servicii la cea mai bună calitate și acesta este un pas important pentru administrația publică din Cârțișioara”, a spus Vasilică-Sorin Cîrțan, primarul comunei Cârțișoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus