Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Moderate
Acum
32°C

FOTO-Cum e promovat Muzeul Brukenthal în centrul Bucureștiului. ”O adevărată comoară vine de la Sibiu”

FOTO-Cum e promovat Muzeul Brukenthal în centrul Bucureștiului. ”O adevărată comoară vine de la Sibiu”

La sfârșitul acestei luni Muzeul Național Brukenthal va avea la București o importantă expoziție în cadrul Art Safari intitulată ”Brukenthal exclusive”.

Pentru acest eveniment muzeul sibian trimite în Capitală câteva dintre cele mai importante tablouri din colecție, precum Jan van Eyck – „Omul cu tichie albastră”, Hans Memling – „Portret de bărbat citind” şi „Portret de femeie rugându-se”.

”O adevărată comoară vine de la Sibiu, marcând un moment istoric: este pentru prima dată când lucrările părăsesc muzeul pentru a fi parte dintr-o expoziție temporară pe teritoriul României. Până acum, operele au mai călătorit doar în afara țării, pentru a fi expuse în mari expoziții internaționale”, arată organizatorii expoziției într-un comunicat de presă.

Lucrările trimise de la Sibiu la București au o valoare de asigurare de 75 de milioane de euro și vor putea fi admirate pe strada Lipscani doar 8 zile.

Pentru a promova evenimentul, organizatorii expoziției au amplasat numeroase materiale promoționale la metrou și în centrul Bucureștiului:

brukenthal sibiu

expo brukenthal

brukenthal metrou

Sursa foto: Muzeul Național Brukenthal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ana Maria

Acum 1 an

Felicitari Muzeul National Brukenthal. Felicitari Alexandru Chituță și echipei! Muzeul Național Brukenthal renaste!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus