Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

De Paște, Shopping City Sibiu invită familiile la distracție: premii dulci și vânătoare de ouă

De Paște, Shopping City Sibiu invită familiile la distracție: premii dulci și vânătoare de ouă

Shopping City Sibiu dă startul campaniei de Paște „Găsește în SPOT surprizele delicioase” și se pregătește de sărbătoare cu o super vânătoare de ouă în care îi invită pe copii să rezolve cazul misterios al Iepurașului de Paște ca să câștige premii dulci.    

Surpriză festivă pentru noii membri SPOT

Clienții care descarcă aplicația mobilă SPOT și își completează contul în perioada 3-19 aprilie vor primi garantat un cadou dulce pentru masa de Paște, pe care îl pot ridica de la Info Desk.

Toate bonurile scanate în aplicație în această perioadă vor intra automat în marea tombolă pentru câștigarea unui robot de bucătărie Bosch MUM58259, un aparat complex cu ajutorul căruia prepararea mesei de Paște va fi o joacă de copii. Robotul include un set de patiserie cu accesorii pentru aluat și creme, blender, mașină de tocat carne și storcător de citrice.

Atelier de încondeiat ouă

Sâmbătă, 8 aprilie, sibienii vor putea învăța arta încondeierii ouălor de la doi artiști populari din zona Moldovei, acolo unde tradiția și meșteșugul se transmit din generație în generație. Atelierul va avea loc în zona Info Point, în intervalul 11.00 - 13.00.

Fotografii cu Iepurașul de Paște

Tot în zona Info Point, în weekendul 8-9 aprilie, vizitatorii vor găsi amenajat un colț pentru fotografii cu decor pascal, iar Iepurașul de Paște va fi și el prezent pentru a face poze alături de copii. Mascotele iepuraș vor fi prezente la Shopping City Sibiu sâmbătă, 8 aprilie, în intervalul 16.00 – 21.00, respectiv duminică, 9 aprilie, în intervalul 13.00 – 18.00.

Vânătoarea de ouă: un caz pentru micii detectivi

Sâmbătă, 8 aprilie, de la 12.00 la 14.00 și duminică, 9 aprilie, de la 15.00 la 17.00, copiii sunt invitați să rezolve misteriosul caz al Iepurașului de Paște într-un super joc de-a detectivii cu indicii ascunse, ghicitori și provocări surpriză. Pentru a duce la bun sfârșit misiunea, curajoșii candidați trebuie să găsească ouăle ascunse în centrul comercial și să afle povestea care stă în spatele adevăratei identități a îndrăgitului iepuraș. Pe tot parcursul jocului, doi dintre cei mai buni și experimentați detectivi vor fi în permanență pe urmele și în sprijinul micilor candidați pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească calitățile de viitori detectivi.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus