Luni,
29.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Celebrează Paștele cu SPOT și Promenada Sibiu: carduri cadou în valoare de 5000 lei

Celebrează Paștele cu SPOT și Promenada Sibiu: carduri cadou în valoare de 5000 lei

În apropierea Paștelui, Promenada Sibiu lansează campania „E timpul să te înnoiești” și își invită vizitatorii să descopere cele mai fresh tendințe în fashion, să aleagă cadouri stylish pentru cei dragi și să se bucure de premii garante la shopping.

Noii membri SPOT sunt întâmpinați cu o surpriză festivă, de care se vor putea bucura la masa de Paște. Clienții care descarcă aplicația SPOT și își completează contul în perioada 3-18 aprilie primesc garantat un vin spumant Purcari la Info Point. Toate bonurile scanate în aplicație în această perioadă vor intra automat în marea tombolă pentru a câștiga o ținută în valoare de 5000 lei, premiul fiind oferit în carduri cadou.  

Fotografii instagramabile

În perioada aceasta, vizitatorii vor putea să-și facă fotografii instagramabile cu decor pascal la photo corner-ul amenajat special în centrul comercial.

Inspirație pentru ținute și cadouri de Paște

Pe cei aflați în căutarea outfitului sau a cadoului potrivit, magazinele din Promenada Mall Sibiu îi așteaptă cu numeroase opțiuni. Primăvara aceasta, accentul cade pe imprimeuri florale, croiuri largi și culori pastelate. Rochiile maxi sunt un must-have al sezonului, fiind potrivite pentru un look romantic și feminin de Paște.

O altă tendință populară este croiul larg și confortabil – o bluză lejeră sau o pereche de pantaloni evazați, în culori pastelate precum roz, lila sau galben. Accesoriile, șepcile și pălăriile aduc, în continuare, un twist chic oricărei ținute.

La categoria cadouri, anul acesta, în centrul atenției sunt darurile eco-friendly, precum produsele cosmetice și de îngrijire personală din ingrediente naturale sau piesele vestimentare din materiale sustenabile. De asemenea, obiectele decorative și bijuteriile rămân în continuare opțiuni de cadouri memorabile.

***

 

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni în anul 2019.  Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

În luna octombrie a anului 2021, Promenada Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus