Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

Doliu la Poliția Sibiu - a murit Cătalina-Ioana Săbădușiu. Moment de reculegere al polițiștiilor sibieni: „Va rămâne în amintirea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet”

Doliu la Poliția Sibiu - a murit Cătalina-Ioana Săbădușiu. Moment de reculegere al polițiștiilor sibieni: „Va rămâne în amintirea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet”

Polițiștii sibieni vor păstra sâmbătă un moment de reculegere în memoria colegei lor criminalist, agentul de poliție Cătălina-Ioana Săbădușiu, care a murit în 3 martie. Reprezentanții IPJ transmit condoleanțe familiei îndurerate și evocă pasiunea tinerei de 25 de ani pentru meseria aleasă. Tânăra a trecut prin mai multe probleme medicale.

„Odată cu încadrarea în M.A.I., ne pregătim să asistăm la durerea, tristețea și pierderile cetățenilor. Nu suntem pregătiți totuși să simțim noi aceste lucruri când vine vorba de unul dintre colegii noștri. 

Ziua de 03 Martie 2023 va rămâne în amintirea noastră drept una dintre cele mai triste zile, ziua în care colega noastră, criminalist, agent de poliție Cătălina-Ioana Săbădușiu, a plecat spre cer. 

Citește și „Rămas bun, dragă Cătălina!”. Foști colegi îi aduc un omagiu polițistei de 25 de ani: a dovedit curaj, putere, camaraderie și respect până la sfârșit”

În amintirea ei, pe data de 08 Aprilie vom păstra din nou un cuvenit moment de reculegere, ne vom ruga pentru odihna sufletului Cătălinei și îi vom cere bunului Dumnezeu să ne păzească de astfel de tragedii pentru totdeauna.
Va rămâne în amintirea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze și cu pasiunea pentru criminalistică în suflet.

Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente dificile,” este mesajul postat de Poliția Sibiu pe pagina de facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus