Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Polițiștii caută un bărbat dispărut din octombrie 2022

Polițiștii caută un bărbat dispărut din octombrie 2022

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 60 de ani, pe care familia nu l-a mai putut contacta din cursul lunii octombrie 2022.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 11 aprilie, un bărbat, domiciliat în străinătate, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, din data de 4 octombrie 2022, nu l-a mai putut contacta pe fratele său, TAPAI NICOLAE, în vârstă de 60 de ani, din Tălmaciu, jud. Sibiu. 

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 75 kg, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, față ovală.

Semne particulare: la nivelul craniului persoana în cauză prezintă o cicatrice și o ușoară deformare rezultată în urma unei intervenții chirurgicale.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus