Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
0°C

Jandarmii, către credincioșii care vor merge la slujbele de Paște: Evitați acțiunile care pot tulbura ordinea și liniștea publică

Jandarmii, către credincioșii care vor merge la slujbele de Paște: Evitați acțiunile care pot tulbura ordinea și liniștea publică

Jandarmeria Sibiu anunță că vor fi echipaje în zona lăcaşurilor de cult, unde vor fi oficiate slujbe religioase precum şi în proximitatea acestora, ”pentru asigurarea  climatului de siguranţă” și că s-au intensificat măsurile de ordine şi siguranţă publică.

”Recomandăm tuturor participanților la slujbele religioase să evite implicarea în acțiuni care pot tulbura ordinea și liniștea publică, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să acorde o atenţie deosebită copiilor”, transmit jandarmii.

Echipaje ale jandarmilor vor fi și la Bâlea și Păltiniș, în această perioadă.

”Pentru siguranța dumneavoastră vă recomandăm să vă informați cu privire la starea vremii, să vă echipați corespunzător zonei montane, iar în cazul în care întâlniți animale sălbatice să nu vă apropiați de ele pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni”, au mai transmis jandarmii sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 646

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus