Sâmbătă,
09.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Trei pui de muflon și un vițel din specia Dexter s-au născut la Zoo Sibiu. Sibienii sunt invitați la plimbare

Trei pui de muflon și un vițel din specia Dexter s-au născut la Zoo Sibiu. Sibienii sunt invitați la plimbare

Trei pui de muflon și un vițel din specia Dexter s-au născut în urmă cu o săptămâna la Gradina Zoologică din Sibiu, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu, care îi invită pe sibieni la o plimbare în natură.

„Vă invităm la o plimbare în Grădina Zoologică din Sibiu. Dacă veți veni aici în aceste zile veți avea ocazia să fiți printre primii vizitatori care fac cunoștință cu noii locatari ai Zoo Sibiu: trei pui de muflon și un vițeluș din specia Dexter, cu toții născuți aici în urmă cu o săptămână,” transmit cei de la primărie.

Ferma Animalelor rămâne o mare atracție pentru cei mici pentru că pot interacționa cu animalele domestice de aici: găini, fazani, gâște, rate, capre, oi, vaci pitice și ponei.

Chiar dacă sunt zile de sărbătoare, programul Zoo Sibiu este neschimbat: zilnic, între 9.30-18.30 la poarta principală și între 10.00 - 18.00 la poarta doi, cea din Valea Aurie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 7 luni

Romania sub mafie si terorism...Fraierii sunt invitati in gradina zoologica iar mafiotii sunt invitati in turnee exotice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus