Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Daniel Natea conduce România la europenele de sambo

Daniel Natea conduce România la europenele de sambo

Campionatul European de Sambo va avea loc în perioada 19-23 aprilie 2023, în orașul Haifa, Israel. Este una dintre cele mai importante competiții sportive de pe continentul european în ceea ce privește Sambo, un sport de luptă care combină tehnici de judo, jiu-jitsu și grappling. Competiția va reuni sportivi de la mai multe categorii de vârstă și greutate, de la juniori la tineret și la seniori.

Evenimentul va fi organizat sub patronajul Federației Internaționale de Sambo. Printre țările participante se numără Azerbaidjan, Armenia, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Germania, Grecia, Israel, Irlanda, Islanda, Spania,  Italia, Cipru, Letonia, Moldova, Țările de Jos, România, Macedonia de Nord, Serbia și Croația.

La această competiție va participa și echipa națională de Sambo a României, cu un lot format din sportivi de mare calitate, printre care și sibianul Daniel Natea, care va participa nu doar ca sportiv, ci și ca antrenor al lotului. Competiția va fi o oportunitate pentru România să își pună în valoare talentele și să demonstreze că are cei mai buni sportivi de Sambo din Europa.

Daniel Natea a primit recent titlul de cetățean de onoare al județului Sibiu, în cadrul Galei Sportului organizată de Consiliul Județean Sibiu.

Citește și: Cei mai buni sportivi sibieni au fost premiați în Gala Sportului

Sportivul sibian este campion mondial la sambo, titlul fiind obținut tot în Israel, la categoria de greutate 88+. De asemenea, Natea a obținut medalia de argint la campionatul de sambo pe plajă desfășurat în Cipru.

Competiția din Israel se va desfășura la mai multe categorii de greutate, atât la bărbați, cât și la femei, și va include și categoria de greutate deschisă. De asemenea, va exista și o competiție de Combat Sambo, care implică și lovituri și care este inspirată din tehnici de luptă ale armatei ruse.

Daniel Natea sambo

Foto: Instagram Daniel Natea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus