Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Două turnee câștigate de juniorii 2015 și U12 ai clubului Interstar

Două turnee câștigate de juniorii 2015 și U12 ai clubului Interstar

Juniorii clubului sibian Interstar au reușit să încheie pe prima poziție două turnee extrem de importante în sistemul competițional destinat tinerilor sportivi aflați în pregătire.

Categoria copiilor născuți în anul 2015 ai clubului sibian au participat și câștigat Cupa Kinder la această categorie de vârstă. Cea de-a 14-a ediție a turneului desfășurat la Târgu Mureș a fost câștigată de juniorii antrenați de Silviu Vaida după ce au trecut de Academica Transilvania (9-0), Kinder Mureș Roșu (1-0), ACS Târgu Mureș Alb (11-1), ACS Târgu Mureș Vișiniu (6-1), Unirea Ungheni (0-0), Kinder Mureș Alb (4-0) și Derby București (6-0). Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Iulian Mogoe.

Echipa U12 a clubului sibian a luat parte la cea de-a 33-a ediție a turneului internațional de la Debrecen. Jucătorii lui Horațiu Băra Graeff au întâlnit în finala mare a competiției din Ungaria echipa Sporting Cluj Napoca iar sibienii au câștigat la limită, cu scorul de 2-1. Până în finală, juniorii lui Horațiu Băra au trecut de două echipe din Budapesta, Ikarus (2-0) și Csepel (4-0), au învins Borsi cu 9-0, Celta Brașov cu 2-0 iar în penultimul act al competiției au trecut de Szolnoki MAV FC cu același scor, 2-0. "Este un rezultat notabil atât pentru clubul nostru cât și pentru fotbalul din Sibiu. Ne bucurăm că am avut evoluții bune și am reușit să câștigăm. Este meritul copiilor și a celor care i-au susținut în permanență.Ne dorim ca și pe viitor să avem astfel de evoluții", spune Horațiu Băra Graeff pe pagina de Facebook a clubului.

De asemenea, tinerii sportivi ai clubului au luat parte și la Sibiu Football Days, eveniment organizat chiar de clubul Interstar, unde au reușit să câștige la categoriile U12, U10 și U9 prin echipele Interstar Roșu și au obținut locurile III la categoriile U11 și U8. Echipa Interstar Albastru a reușit, la fel, să se claseze pe poziția a III-a la categoria de vârstă U9.

Participarea juniorilor Interstar la aceste turnee a fost cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2023.

Echipa 2015 la finalul Cupei Kinder

Câștigători la turneul de la Debrecen

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus