Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Scurte
Acum
20°C

Parlamentarii vor putea cumpăra tablourile elevilor de la Liceul de Artă. Banii strânși merg către o cauză umanitară

Parlamentarii vor putea cumpăra tablourile elevilor de la Liceul de Artă. Banii strânși merg către o cauză umanitară

În data de 7 iunie, mai mulți elevi de la Liceul de Artă din Sibiu își vor expune picturile la București, într-o expoziție cu vânzare organizată pentru parlamentari. Scopul acesteia este unul umanitar, banii urmând să ajungă la copii defavorizați. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat organizarea acestei expoziții.

Coordonatorul acestui proiect este profesorul Florin Viorel. Acesta a povestit pentru Turnul Sfatului că este vorba despre o expoziție realizată cu sprijinul părinților. Tot ei au fost cei care au venit cu ideea acestei acțiuni.

„Unul dintre părinți a venit cu sugestia ca acest eveniment să aibă loc iar implicarea părinților s-a potrivit mănușă, pentru că de aproape doi ani Liceul de Artă face parte din proiectul Școala Încrederii, un proiect care încurajează colaborarea strânsă dintre elevi, profesori și părinți. O parte dintre lucrări au fost strânse înainte de vacanță. Acestea au fost propuse la București și au primit acordul”, spune prof. Florin Viorel.

Dascălul subliniază faptul că aproximativ zece elevi vor participa cu lucrările lor la expoziția de la București. Banii strânși de elevi în urma evenimentului vor merge către copii defavorizați din județul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus