Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Tânăr fără carnet și beat, oprit de polițiști după ce au observat mașina condusă haotic pe Calea Dumbrăvii

Tânăr fără carnet și beat, oprit de polițiști după ce au observat mașina condusă haotic pe Calea Dumbrăvii

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din județul Harghita a fost oprit de polițiștii sibieni după ce au observat că mașina pe care o conducea se deplasa haotic pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu.

„La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 05,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au observat și au oprit un autoturism condus haotic pe Calea Dumbrăvii, autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Harghita,” transmit luni reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă. 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul condusese autoturismul fără consimțământul proprietarului mașinii.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, precizează sursa citată.

Citește și Accident grav în Sibiu. A făcut sensul giratoriu de pe Milea pe stânga și a intrat în stâlp. Nu avea carnet, dar avea viteză

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus