Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O femeie a născut în baia unui spațiu comercial din Râmnicu Vâlcea. Polițiștii au găsit bebelușul viu, într-un sac, în parcare

O femeie a născut în baia unui spațiu comercial din Râmnicu Vâlcea. Polițiștii au găsit bebelușul viu, într-un sac, în parcare

O femeie în vârstă de 39 de ani a născut în baia unui spațiu comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea și și-a abandonat apoi bebelușul într-un sac, în parcare. Din fericire, salvatorii l-au găsit în viață pe nou născut.

Polițiștii vâlceni au fost alertați de un bărbat care a găsit baia plină de sânge.

„La data de 27 aprilie a.c.,  un bărbat a sesizat Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, într-un grup sanitar dintr-un spațiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți,” transmit joi seara reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. 

Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea, precizează sursa citată.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea,  efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 11 luni

Romanii puiaza precum libarcile de bucatarie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus