Duminică,
24.09.2023
Heavy Intensity Rain
Acum
20°C

O femeie a născut în baia unui spațiu comercial din Râmnicu Vâlcea. Polițiștii au găsit bebelușul viu, într-un sac, în parcare

O femeie a născut în baia unui spațiu comercial din Râmnicu Vâlcea. Polițiștii au găsit bebelușul viu, într-un sac, în parcare

O femeie în vârstă de 39 de ani a născut în baia unui spațiu comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea și și-a abandonat apoi bebelușul într-un sac, în parcare. Din fericire, salvatorii l-au găsit în viață pe nou născut.

Polițiștii vâlceni au fost alertați de un bărbat care a găsit baia plină de sânge.

„La data de 27 aprilie a.c.,  un bărbat a sesizat Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, într-un grup sanitar dintr-un spațiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți,” transmit joi seara reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. 

Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea, precizează sursa citată.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea,  efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 4 luni

Romanii puiaza precum libarcile de bucatarie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus