Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Șase echipe se vor lupta într-un turneu de fotbal caritabil în sprijinul Crucii Roșii Sibiu

Șase echipe se vor lupta într-un turneu de fotbal caritabil în sprijinul Crucii Roșii Sibiu

Duminică, 7 mai, în comuna Arpașu de Jos va avea loc cea de-a V-a ediție a unui turneu de fotbal caritabil, cu strângere de fonduri pentru dotarea mașinii Crucii Roșii Sibiu. Este vorba despre un microbuz cu care voluntarii Crucii Roșii să-și poată duce la capăt misiunile din județ.

Anul trecut s-au strâns bani pentru ,,Baby Care", pentru Ukranienii din Sibiu, pentru amenajarea sediului Crucii Roșii Sibiu și pentru asociația ,,Primește și dăruiește" din Mediaș, iar anul acesta s-a revenit pentru o cauză a Crucii Roșii.

La Turneu participă șase echipe. Este vorba despre USR Tineret Sibiu, Cartierul Arhitectilor, USR Sibiu, Best Team Mediaș, Crucea Roșie Sibiu, Nou Român. 

„Ideea acestor turnee este ca fiecare echipă participantă să propună pe rând câte o cauză pentru care să strângem fonduri.  Există o taxă de participare la acest turneu, bani ce intră în conturile asociației pentru care jucăm de acea dată. Pe lângă aceasta, turneul își propune și socializarea între oameni. La fiecare ediție am făcut grătar,  ceaun sau mici pentru echipele participante. S-au oferit diplome de participare, a fost multă voie bună și multă implicare civică. De asemenea, s-au strâns fonduri considerabile pentru cauzele propuse. Țin să mulțumesc pentru participare colegilor și colegelor de la Crucea Roșie Sibiu, celor de la USR Sibiu, Best Team Mediaș și Cartierul Arhitecților pentru participare”, spune Eugen Marius, voluntar Crucea Roșie și unul dintre organizatorii turneului.

Cei care vor să fie alături de această cauză pot susține echipele donând în contul RO21RNCB0227036062930001, cu mențiunea TURNEU CARITABIL.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus