Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Primăria a ales Poșta Română pentru distribuirea corespondenței

Primăria a ales Poșta Română pentru distribuirea corespondenței

Serviciile poștale de distribuire a corespondenței pentru Primăria municipiului Sibiu vor fi asigurate de către Compania Națională Poșta Română.

Contractul a fost atribuit operatorului naţional de servicii poştale şi servicii de curierat la sfârșitul lunii aprilie. Valoarea contractului pentru 2023 este de aproape 92.000 lei.

La începutul acestui an, reprezentanții Poștei Române au anunțat continuarea procesului de modernizare, prin demararea achiziției a 7000 de PDA-uri (din engleză - „personal digital assistant” - asistent personal digital - n.n.), 7000 de abonamente de date mobile și 8600 de imprimante mobile. Acestea vor ajunge la angajații poștali din toată țara.

Un memorandum în acest sens a fost aprobat de Guvern în luna aprilie a anului 2022 privind implementarea strategiei de dezvoltare și diversificare economică a Companiei Naționale „Poșta Română”. Acesta prevede modernizarea Poștei prin digitalizarea, automatizarea, robotizarea și tehnologizarea (D.A.R.T.) infrastructurii Companiei, dotând rețeaua poștală cu terminale, imprimante, mijloace de transport cu emisii reduse și cutii poștale digitale.

„Această achiziție este esențială modernizării Poștei Române. Fiecare curier poștal va putea oferi servicii de care clienții anului 2023 au nevoie și va utiliza dispozitive inteligente și rapide, pentru a diminua timpul petrecut cu activități repetitive. Pentru transparență deplină, comunicăm toate specificațiile tehnice inclusiv în acest comunicat de presă, dar și pe website-ul companiei. Cu fiecare proiect suntem cu un pas mai aproape de Poșta viitorului și suntem determinați să transformăm această Companie într-un partener de încredere pentru toți românii”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1140

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Manica

Acum 11 luni

Am dat de naiba !. Ce-a mai neserioasa firma. Nu este în stare să distribuie corespondenta pentru ca nu are cu cine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus