Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un tânăr a bătut un agent de pază al unui magazin din Vasile Aaron după ce a fost prins cu 2 sticle de alcool furate. A fost imobilizat de martori

Un tânăr a bătut un agent de pază al unui magazin din Vasile Aaron după ce a fost prins cu 2 sticle de alcool furate. A fost imobilizat de martori

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni după ce a bătut un agent de pază al unui supermarket din cartierul Vasile Aaron din municipiul Sibiu. Agentul de pază l-a surprins pe tânăr furând două sticle de băutură. 

„La data de 1 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie,” transmit marți reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Agentul de pază l-ar fi surprins pe tânăr în timp ce încerca să părăsească incinta având asupra sa două sticle de băuturi alcoolice pe care nu le-ar fi plătit. Pentru a-și asigura scăparea, tânărul l-ar fi lovit pe agent în mod repetat, fiind imobilizat ulterior de către persoanele prezente în magazin.

Agentul de pază a suferit vătămări corporale care necesită aproximativ 8 zile de îngrijiri medicale.

Prejudiciul, în valoare de 116 lei, a fost recuperat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii presupusului agresor, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Rob

Acum 12 luni

"A fost imobilizat de martori" ar trebui să spună ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus