Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ARTIZAN HUET, un nou eveniment pentru comercianții de produse handmade și artizanat din Sibiu. Va avea loc o dată pe lună, în perioada mai - octombrie

ARTIZAN HUET, un nou eveniment pentru comercianții de produse handmade și artizanat din Sibiu. Va avea loc o dată pe lună, în perioada mai - octombrie

Comercianții de produse handmade și artizanat sunt invitați de Primăria Sobiu la un nou eveniment dedicat lor. ARTIZAN HUET se va desfășura o dată pe lună, în Piața Huet, în perioada mai – octombrie.

Ediția din această lună se va desfășura în perioada 11-14 mai, în Piața Huet. Concret, comercianții pot ocupa domeniul public din această piață centrală la sume modice, de doar 2 lei/mp/ zi pentru persoane juridice și 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, a întreprinderilor familiale și a întreprinderilor individuale.

„Pentru a ocupa cele 22 de locuri disponibile, doritorii trebuie în primul rând să facă o programare online, în data de 8 mai 2023, în intervalul orar 09.00 – 24.00, pentru a se putea prezenta la ghișeu cu documentele necesare. Programarea se face pe site-ul spadpp.sibiu.ro, la secțiunea Programări ghișeu online: https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat de presă. 

În perioada 9-10 mai 2023, cei programați sunt așteptați să depună cererile la ghișeul serviciului public amintit, unde se va încasa taxa de ocupare a domeniului public. Avizul va fi apoi transmis pe e-mail, fără necesitatea ca persoana să se mai prezinte fizic, la ghișeu.

O precizare importantă: se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată. 

„Atribuirea locațiilor în teren, se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu în limita locurilor rămase disponibile. Pentru un aspect îngrijit al spațiilor de comercializare, comercianții au obligația să utilizeze pavilioane albe de 9 mp și mese”, mai arată primăria Sibiu.

Mai multe detalii, inclusiv actele necesare, se găsesc aici: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/847

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus