Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

„O faptă bună azi, o zi mai bună mâine”. Patru studente de la Științe Economice au transformat un proiect de facultate într-o campanie caritabilă de succes

„O faptă bună azi, o zi mai bună mâine”. Patru studente de la Științe Economice au transformat un proiect de facultate într-o campanie caritabilă de succes

Au început de la un proiect de facultate și au ajuns la o campanie caritabilă cu rezultate deosebite. Diana Didea, Natalia Căbulea, Maria Bratu și Antonia Tătar, studente la Facultatea de Științe Economice din Sibiu, au demarat la începutul lunii martie o campanie de strângere de fonduri prin care și-au propus să ajute copiii de la Casa Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc.

Campania fetelor s-a extins față de cum au prevăzut-o acestea inițial, cele patru studente reușind să atragă sponsori cu ajutorul cărora au obținut și mai multe donații pentru copiii din Odorheiul Secuiesc.

„Prin acest intermediu, dorim să le mulțumim sponsorilor, dar și persoanelor care au donat atât lucruri materiale, cât și financiare. În ceea ce privește materialele promoționale, am avut ocazia să colaboram atât cu companii multinaționale precu Marquardt, Continental, Bertrand, cât și cu una dintre cele mai mari instituții bancare, mai exact ING. De partea de suport în ceea ce privește tipărirea pliantelor și a afișelor s-au ocupat cei de la SilverBox. Partea  financiară a fost oferită de persoanele dornice să se alăture atât prin donații clasice, prin donarea de hăinuțe și jucării, dar și prin participarea la tombola pe care am desfășurat-o.  

Cea mai mare implicare a avut-o compania IFM care le-a oferit măicuțelor 2.000 de lei prin intermediul campaniei caritabile. Vă suntem recunoscătoare! O faptă bună azi, o zi mai bună mâine! De asemenea, le mulțumim profesorilor coordonatori, de la Facultatea de Științe economice, disciplina „Managementul proiectelor în afaceri”, Clubului Studenților Economiști, dar și conducerii Facultății de Științe Economice și Facultății de Inginerie care ne-a oferit suport în ceea ce privește locul desfășurării tombolei”, spune Diana, cea care a avut ideea proiectului.

Proiectul înseamnă mai mult decât strângerea unei sume de bani

Natalia spune că ideea Dianei pentru acest proiect a primit-o cu bucurie, dar și cu inima deschisă la a oferi ajutor.

„Am fost foarte încântată de ideea Dianei cu privire la acest proiect. Mereu mi-a plăcut să ajut oamenii din jurul meu, mai ales cei care au într-adevăr nevoie de ajutor. De aceea, m-am bucurat să îi ajutăm prin orice metodă posibilă”, a spus aceasta.

„Acest proiect mi s-a părut unul foarte inovativ din care am avut foarte multe de învățat și de experimentat, dar cel mai mult m-a ajutat să-mi dezvolt abilitatea de muncă în echipă a spus”, a apreciat și Antonia.

Pentru Maria, proiectul a fost o provocare întrucât și-a dat seama că nu este vorba despre o sumă de bani, ci despre motivare și dorința de a fi implicat.

„Inițial, proiectul mi s-a părut dificil de realizat. După intrarea și cunoașterea acestuia am știut că reprezintă mult mai mult decât strângerea unei sume de bani. Înseamnă motivare, determinate și implicare în viitorul unor copii”, a concluzionat Maria.

Încă se mai poate dona

Campania de donații a început în 6 martie și se va încheia în 15 mai. Sibienii, dar și toți cei care doresc, le pot sprijini pe fete în continuare în demersul lor de a-i ajuta pe micuți. Casa Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc este locuită de opt măicuțe care au în grijă 150 de copii, aceștia trăind numai din donații.

DATELE CONTURILOR ÎN CARE SE POT FACE DONAȚII:

Cont ING: RO63INGB0000999913562317

Nume Beneficiar: Diana Didea

Cont BT: RO11BTRLRONCRT0583113601

Nume Beneficiar: Antonia Diana Tatar

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Lulu

Acum 12 luni

Doresc sa donez hainute si alte lucruri care ar fi de folos copiilor si maicutelor. Cum o pot face? Cum le pot contacta pe cele patru studente?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus