Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

Cadou de bun-venit în SPOT: Shopping City Sibiu recompensează noii utilizatori cu un kit pentru picnic

Cadou de bun-venit în SPOT: Shopping City Sibiu recompensează noii utilizatori cu un kit pentru picnic

Shopping City Sibiu a pregătit o surpriză pentru toți cei care își doresc să se bucure de vremea frumoasă în aer liber. Noii utilizatori ai aplicației mobile SPOT vor fi răsplătiți cu un cadou de bun-venit, care include o sticlă de Cabernet Sauvignon de la Purcari și o față de masă pentru un picnic cu cei dragi.

Pentru a beneficia de această ofertă specială, persoanele interesate trebuie să descarce aplicația SPOT în perioada 5-31 mai.

„Fiecare zi este o bună oportunitate de a crea momente memorabile alături de cei dragi. Îi încurajăm pe toți clienții să descarce aplicația SPOT și să se bucure de cadoul de bun-venit, care include o sticlă de vin și o față de masă pentru acel picnic la care, poate, se gândeau de mult timp. Ne dorim să facem experiența de shopping cât mai plăcută și mai ofertantă pentru clienții noștri, iar acesta este doar unul dintre modurile prin care încercăm să facem acest lucru”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

Relaxare la iarbă verde

Magazinele din Shopping City Sibiu oferă o gamă largă de produse și accesorii pentru a organiza un picnic de poveste.

La Kik, Sinsay Home și Pepco Home, clienții pot găsi pături, perne, veselă, tacâmuri și obiecte decorative la prețuri accesibile.

Jysk vine în întâmpinarea celor care doresc să se relaxeze în aer liber cu o selecție de scaune, mese pliabile, hamace și șezlonguri. Pentru a completa atmosfera perfectă de picnic, Mobexpert oferă seturi de grădină și accesorii pentru terasă la prețuri avantajoase. Nu în ultimul rând, noul Go Garden, deschis recent în Shopping City Sibiu, aduce o diversitate de plante pentru casă și grădină.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

SPOT este aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Sibiu. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de shopping.

Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 15 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus