Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

FC Hermannstadt – U Craiova 1948 scor 0 la 0. Punct important pentru evitarea retrogradării

FC Hermannstadt – U Craiova 1948 scor 0 la 0. Punct important pentru evitarea retrogradării

Echipa de fotbal a Sibiului a remizat luni acasă, pe stadionul municipal din Sibiu, scor 0 la 0 cu U Craiova 1948.

Meciul a făcut parte din programul etapei a VII-a a play-out-ului și a fost unul destul de echilibrat, cu un plus pentru fotbaliștii lui Marius Măldărășanu, în special pe final. În prima repriză sibienii au avut inițiativa, atacând mai mult poarta oltenilor și creându-și câteva ocazii de gol prin Balaure și Paraschiv.

În repriză a doua tot sibienii și-au creat mai multe ocazii de gol, arătând o mai bună condiție fizică și o dorință mai mare de victorie. Finalul de meci a adus un adevărat asediu la poarta oaspeților. Din păcate, meciul s-a terminat la egalitate, craiovenii apărându-se bine.

În urma acestui rezultat FC Hermannstadt rămâne pe locul patru al play-out-ului, cu 28 de puncte acumulate. Sibienii se află la șase puncte distanță de ocupanta locului 7, Chindia Târgoviște, poziție care merge la baraj.

Etapa următoare FC Hermannstadt merge la Ploiești, unde joacă în deplasare cu Petrolul, ocupanta primei poziții a clasamentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Canaris

Acum 10 luni

A fost punctul prin care o să jucăm în Liga 1 și la anul.. .. Noi 28 acum.... Uta maxim 28, a beneficiat de rotunjire..... Chindia maxim 28,avem rezultat direct..... Suntem în vacanta!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus