Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Două companii au depus oferte pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi pe sens a unor sectoare de autostradă

Două companii au depus oferte pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi pe sens a unor sectoare de autostradă

Două companii din România şi Turcia au depus, miercuri, oferte pentru proiectarea lărgirii la 3 benzi pe sens a unor sectoare din autostrăzile A1, A2 şi A3, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

Ofertele au venit din partea companiilor Inpro Muhendislik Musavirlik Anonim Sirketi (Turcia) şi Total Business Land SRL (România).

"Contractul prevede realizarea următoarelor tipuri de servicii: Expertiza Tehnică pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 Bucureşti - Piteşti; A2 Bucureşti - Fundulea şi respectiv A3 Moara Vlăsiei - Dumbrava; Studiul de Fezabilitate (SF) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 Bucureşti -Piteşti şi A2 Bucureşti - Fundulea; Revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei - Dumbrava", a scris Pistol pe pagina sa de Facebook, citat de Agerpres.

Durata contractului este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate.

Valoarea estimată a procedurii este de 19,44 milioane de lei (fără TVA) iar sursa de finanţare este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus