Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bărbat reținut de polițiștii sibieni după ce a fost prins băut în trafic

Bărbat reținut de polițiștii sibieni după ce a fost prins băut în trafic

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii l-au prins băut în trafic, conducând un moped neînregistrat.

Evenimentul a avut loc în data de 11 mai, în localitatea Boian.

”Polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Boian, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. În fapt, la data de 29 aprilie, în jurul orei 21:30, bărbatul a fost depistat conducând un moped pe raza localității Boian, fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 0,92 mg/l  alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul este neînregistrat”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 mai, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul  Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 929

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus