Miercuri,
04.10.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Căminul 6 al ULBS va avea un teren de sport cu vestiar. O firmă din Sibiu întocmește documentațiile

Căminul 6 al ULBS va avea un teren de sport cu vestiar. O firmă din Sibiu întocmește documentațiile

Proiectul de amenajare a unui teren de sport cu vestiar lângă unul din căminele universității din Sibiu ajunge în etapa întocmirii documentațiilor necesare. ULBS a atribuit contractul unei firme din oraș.

Servicii de proiectare amenajare terenuri de sport și vestiar necesare Căminului studențesc nr. 6 al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu este denumirea contractului atribuit de ULBS companiei SC CASA SIBIANA PROIECT&CONS SRL, în valoare de 67.000 lei.

Serviciile constau în întocmirea documentelor necesare pentru avize și acorduri conform certificatului de urbanism, documentație tehnită, proiect tehnic, ridicare topografică și avizare OCPI etc., potrivit informațiilor de pe platforma de licitații publice.

Amintim că la începutul acestui an Consiliul local Sibiu a decis să transmită în administrarea ULBS imobilul-teren din incinta Liceului Tehnologic Construcții și Arhitectură „Carol I”, pe o perioadă de 10 ani. Hotărârea prevede că „dreptul de administrare va fi retras dacă în termen de 1 (un) an de la încheierea contractului de administrare nu s-a realizat amenajarea și punerea în funcțiune a imobilului-teren, ca teren de sport la parametri tehnici adecvați”.

Citește și: ULBS vrea să amenajeze un teren de sport în Sibiu. Primăria: Dacă după un an nu se întâmplă nimic, i se va retrage dreptul de administrare

În ceea ce privește compania contractată, firma a fost fondată în anul 2010 și are ca obiect de activitate Activități de arhitectură. Compania a mai încheiat în trecut contracte de achiziții publice, printre cele mai cunoscute fiind elaborarea documentației tehnico-economice faza SF pentru obiectivul de investiție „Dezvoltarea Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina prin viabilizarea integrată a zonei cuprinse în PUZ”, dar și contracte cu Consiliul Local al Municipiului Caransebeș, Școala cu clasele I-VIII Marpod, Școala Gimnazială Bîrghiș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1519

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus