Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Începe VINO, primul street food al anului la Sibiu - Concert Bruja, DJ de top, zeci de food truck-uri și distracție cât încape în Parcul Tineretului

Începe VINO, primul street food al anului la Sibiu - Concert Bruja, DJ de top, zeci de food truck-uri și distracție cât încape în Parcul Tineretului

Primul festival stradal din acest sezon începe astăzi, 18 mai, în Parcul Tineretului și ține până duminică, 21 mai. 

Dacă sunteți pasionați de mâncare, de muzică bună sau pur și simplu aveți nevoie de o aventură citadină cu prietenii și familia, cu siguranță VINO e locul potrivit – locul unde cele mai gustoase arome se combină cu ritmuri electrizante de hip hop și funky music, iar rezultatul e un fusion de senzații culinare și artistice, care îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși.

Aventură și creație pentru copii

Iar dacă spectacolele gastronomice ori dulciurile nu sunt și preferatele copiilor (deși greu de crezut), mai mult ca sigur zonele special amenajate pentru ei vor da lovitura. De activități nici nu mai vorbim! Îți spunem doar atât: Graffitti, stickere, magneți și multe brățări colorate, toate la pachet cu tobogane și spații de joacă surpriză!

Așa că...fă-ți antrenamentul pentru vară și VINO la festival. Ia-ți familia, prietenii și pe cei mici și hai în Parcul Tineretului. Timp de 4 zile te așteaptă nouăsprezece food truck-uri, care mai de care mai apetisante, care se întrec în arome și savoare.  Poate că...dorul de vară te duce deja cu gândul la calamari, sau poate la o înghețată cu toping-urile tale preferate? Eventual, ce ai zice dacă, pentru câteva momente, ai simți Italia sau Grecia mai aproape? Pare greu de crezut, nu-i așa? Dar nu imposibil!

Preparate și arome cu iz de vacanță, pentru toate gusturile

Trib, Chicken Mafia, Cubano Food Truck, Big Bubble Waffle, Plescavița Van, Mr. Cannoli, Crepes de Paris, Thaice Cream, Smokin Pig, Drunken Squid, Atelier de Paste, Gourmet Street Food Truck, Bavarezul XXL, SchässBurger, Cryspiteria, Andreas Greek Taverna, Mizilicuri, Arome și Olha Coffee - sunt maeștrii culinari care vor face ca totul să fie fix ca în vacanță... O vacanță de unde muzica și atmosfera bună nu pot lipsi.

Mâncare asezonată cu un melanj de tonuri și stiluri muzicale

”Anul acesta aducem, în premieră, la Sibiu, cei mai buni DJ din zona hip-hop-ului românesc – Bruja, prima figură feminină care a reușit să se facă remarcată pe scena Hip-Hop din România și Silent Disciple, care ne oferă un melanj de genuri, tonuri, culori și vibe-uri de funk, rock, pop, house, disco”, spun organizatorii VINO.

De la platane nu vor lipsi Sauce, care cu siguranță va ieși din tipare, DEX, DJ Wicked și Tecko Starr, cunoscut pentru mixurile de pe scena rap-ului autohton.

Iar lista nu se oprește aici: de pe scenele Untold, Electric Castle și Neversea, Wicked ajunge și la Sibiu. Brugner & Enășescu ne vor încânta cu un muzical urban pe ritmuri de funk, rap și raggae, iar orădeanul DJ Klaus EB vine să împartă beat-uri din bucătăria soul, funk, r&b și hip-hop. De ”warm up” se va ocupa sibianul nostru, FunkyDrop.

Așadar, lasă papilele gustative și poftele să-și facă de cap, gândește-te la vacanță și pregătește-te pentru prima aventură pe cinste, din acest sezon. La VINO te așteaptă un adevărat caleidoscop de ritmuri, arome și activități.

PROGRAM SCENĂ

Joi, 18 mai 

17:00 – 19:00 –  Funkydrop

19:00 – 21:30 – Tecko Starr

21:30 – 00:00 – DJ Wicked

Vineri, 19 mai

17:00 – 20:00 – Brugner & Enășescu

20:00 – 20:40 – Bruja live

21:00 – 00:00 – Brugner & Enășescu

Sâmbătă, 20 mai

17:00 – 19:00 – Funkydrop

19:00 – 21:30 – Silent Disciple

21:30 – 00:00– Klaus EB

Duminică, 21 mai

17:00 – 19:00 –  Funkydrop

19:00 – 21:30 – Dex

21:30 – 00:00– Sauce

KIDS ZONE

Joi & vineri

  • 15:00 – 21:00 Ateliere de creație
  • 15:00 – 21:30 Tobogane
  • 15:00 – 21:30 Spațiu joacă +2ani 

Sâmbătă & duminică

  • 11:00 – 21:00 Ateliere de creație
  • 11:00 – 21:30 Tobogane
  • 11:00 – 21:30 Spațiu joacă +2ani 

PROGRAM FOOD TRUCK

11:00 – 24:00

Aflată la a treia ediție, VINO este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară.

Parteneri principali: Magnolia Residence, Promenada Mall, Soma, Levoslav House.

Partener de eveniment: Backyard

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus