Duminică,
04.06.2023
Innorat
Acum
13°C

Peste 500 de copii din tot județul Sibiu, implicați în cea de-a VII-a ediție a „Caravanei prieteniei”

Peste 500 de copii din tot județul Sibiu, implicați în cea de-a VII-a ediție a „Caravanei prieteniei”

Începe cea de-a VII-a ediție a proiectului „Caravana Perieteniei”, inițiat de asociația „Totul despre comunitate”. În cadrul acestui proiect, aproximativ 500 de copii, elevi de clasa a IV-a din tot județul, vor merge în zilele de 6 și 7 iunie în Muzeul Astra și la Grădina Zoologică pentru zeci de activități în acer liber dedicate lor.

Scopul acestui proiect este de a ajuta copiii să descopere lucruri noi, să testeze reacția lor în situații limită, dobândirea de noi cunoștințe, descoperirea  de noi activități sportive în aer liber, dobândire de cunoștințe administrative datorită jocurilor educaționale realizate, descoperirea altor elemente noi, caracteristici noi cu referire la clasa din care a făcut parte legarea de noi prietenii, dezvoltarea gândirii positive, dezvoltarea abilităților de comunicare sau implicarea și relaționarea. Copiii vor exersa abilitățile de comunicare şi comportamentele formate în situații concrete de viață, își vor dezvolta capacitățile de cooperare în scopul realizării unui produs, dar și interesului pentru utilizarea unor tehnici de lucru cu diferite materiale şi ustensile. Vor învăța ce înseamnă o atitudine pozitivă și vor dobândi cunoștințe în domeniul acordării de prim ajutor.

Acțiunile din cadrul proiectului sunt cofinanțate de Consiliul Judeţean Sibiu prin programul Agenda pentru cultură și dezvoltarea comunității.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus