Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Vremea în Sibiu: Maxim 23 de grade și plouă după-amiază

Vremea în Sibiu: Maxim 23 de grade și plouă după-amiază

În municipiul Sibiu vor fi maxim 23 de grade, astăzi, iar meteorologii susțin că după-amiază se vor înregistra averse de ploaie.

”Vremea va fi caldă și temporar instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după orele amiezii. Izolat în cursul dimineții și al serii și local după orele amiezii, se vor semnala averse de ploaie, ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Izolat în zonele montane și submontane cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, însoțind aversele. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 25 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade. Dimineața, izolat vor fi condiții de ceață, se menționează în prognoza transmisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

În municipiul Sibiu, temperaturile vor varia între minima de 11 și maxima de 23 de grade, la Dumbrăveni se așteaptă o maximă de 25 de grade și o minimă de 10, iar la Păltiniș și Bâlea Lac temperaturile vor fi între 8 și 16 grade, respectiv între 5 și 9 grade Celsius.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus