Vineri,
22.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Ce facem în weekend? Maratonul Internațional Sibiu, Ziua Porților Deschise la Aeroclubul „Hermann Oberth” și Transilvania Tattoo Expo

Ce facem în weekend? Maratonul Internațional Sibiu, Ziua Porților Deschise la Aeroclubul „Hermann Oberth” și Transilvania Tattoo Expo

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente la care putem lua parte. Maratonul Internațional revine în oraș, Aeroclubul „Hermann Oberth”organizează Ziua Porților Deschise, iar Muzeul Astra ne invită la Nostalgic Dacia.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Din nou îndrăgostită”, „Furios și iute X” „Mica Sirenă” sau „Un tată de coșmar” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Stand-up Comedy cu Natanticu, Ciobanu & Raul

Băieți de Provincie este un show despre tot și toate: viața de tată, hoții de mașini, urologi și trăitul în cuplu..

Locurile sunt limitate. Detalii despre eveniment aici.

3 Tenori Ieșeni la Sibiu

Sâmbătă, 27 mai, ora 19, Filarmonica de Stat din Sibiu vă invită la un extraordinar concert susținut de cei 3 Tenori Ieșeni – Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu!

Cele trei voci de renume internațional vor fi acompaniate de Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu, condusă cu măiestrie de bagheta dirijorului Cristian Sandu.

Maratonul Internațional Sibiu

În ultimul weekend din luna mai ne vedem la start la ce-a de-a 12-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Maratonul Internațional Sibiu 2023 este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și partenerul principal MultiversX, precum și alături de alți parteneri locali. De asemenea, evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă. Restricțiile de trafic din acest weekend le găsiți aici, iar mai multe detalii despre ediția din acest an găsiți aici

Ziua Porților Deschise la Aeroclubul „Hermann Oberth” Sibiu

Aeroclubul României organizează și la Aeroclubul Teritorial "Hermann Oberth" Sibiu ziua porților deschise. Evenimentul va avea loc în 27 Mai, între orele 10 și 15. Toți cei prezenți vor avea ocazia să participe de aproape la o zi de activitate de zbor și să cunoască aeronavele și personalul.

Transilvania Tattoo Expo

A 11-a ediție a Transilvania Tattoo Expo revine la Sibiu în perioada 26 mai - 28 mai. Transilvania Tattoo Expo se află la ediția numărul 11, fiind prima convenție internațională de tatuaje din România.

Oriental Saturday la Cotton Pub

Sâmbătă, 27 mai, Cotton Pub ne invită la Oriental Saturday. Intrarea este liberă pentru fete, iar rezervări se fac la numărul de telefon 0752 268 866.

Nostalgic Dacia la Muzeul ASTRA

Între 5 și 10 autoturisme Dacia 1300 și 1310, din perioada anilor ’70-’80, vor fi prezentate, împreună cu propriile povești, adunate de către actualii proprietari ai mașinilor, la Muzeul Astra duminică, 28 aprilie, de la ora 10. Obiecte, printre care și costume de epocă, inclusiv din colecțiile Muzeului ASTRA, vor întregi mica expoziție, care va fi comunicată publicului de către muzeograful Adrian Alexe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus