Luni,
25.09.2023
Partial Noros
Acum
24°C

Vremea în weekend la Sibiu: cald, dar cu ploi după masa

Vremea în weekend la Sibiu: cald, dar cu ploi după masa

Vremea se menține caldă în acest weekend la Sibiu, însă vom avea parte și de câteva ploi, mai ales în partea a doua a zilei. 

Prognoză meteo, sâmbătă, 27 mai

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Pe arii relativ extinse, cu precădere de la orele amiezii, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate, de peste 25 l/mp. Noaptea instabilitatea atmosferică se va reduce semnificativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 11 și 13 grade. Izolat se va semnala ceață.

În data de 26.05.2023, la ora 09, stratul de zăpadă măsura 105 cm la Bâlea-Lac.

În municipiul Sibiu temperaturile sunt cuprinse între vor fi 11 și 22 grade,  Dumbrăveni, între 10 și 21 de grade, la Boița, între 13 și 23 de grade, la Păltiniș, între 8 și 16 grade, iar la Bâlea Lac între 4 și 9 grade. 

Prognoza meteo duminică, 28 mai 

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade și în general instabilă după-amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat după-amiaza vor fi condiții de grindină iar cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade. Dimineața, izolat se va semnala de ceață.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus